skip to Main Content

Uw woning beveiligen?

Bent u van plan om de woning (beter) te laten beveiligen?

Dat is een verstandige keuze! Wij zijn goed opgeleid, beschikken over up-to-date kennis en ondergaan jaarlijks een kwaliteitsbeoordeling door Kiwa-NCP.

Als PKVW beveiligingsadviseur beoordelen wij uw sloten, verlichting, brandveiligheid en mogelijkheden om op- en af te klimmen en bij ramen en/of deuren te komen. Wij bespreken wat verbeterd kan worden om de veiligheid in en om uw woning te verbeteren. Daarnaast geven wij aanvullende preventietips.

Het preventie advies wordt gegeven op basis van het handboek Bestaande Bouw en de Productenlijst / Beveiligingsrichtlijnen. Wij zijn ook te vinden op www.preventiecertificaat.nl of op www.politiekeurmerk.nl

Voldoet uw woning aan de PKVW eisen?

Dan kunnen wij het certificaat Beveiligde Woning verstrekken. Met de bijbehorende stickers kunnen buitenstaanders zien dat de woning aan de Politiekeurmerk-eisen voldoet.

Politie Keurmerk Veilig Wonen Erkend

Voldoet uw woning niet aan de PKVW eisen?

Voldoet uw woning (nog) niet aan de PKVW eisen en wilt u het certificaat Beveiligde Woning ontvangen?
Volg dan ons stappenplan:

1

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een preventie advies. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen. De preventie adviseur bekijkt samen met u wat nodig is om te voldoen aan de eisen van het keurmerk.

2

U ontvangt van ons een uitgebreide en gespecificeerde offerte over de noodzakelijke preventie maatregelen op bouwkundig gebied. Na akkoord op de eventuele opdracht worden de maatregelen door ons vakkundig en professioneel uitgevoerd.

3

Wanneer u kiest voor het PKVW® certificaat “Beveiligde woning” dan volgt na het uitvoeren van de preventie maatregelen een controle van uw woning ook wel inspectie genoemd. Voldoet uw woning aan de eisen van het Politiekeurmerk dan kunnen wij het certificaat Beveiligde Woning uitreiken inclusief 2 raamstickers.

4

Stuur een kopie van het certificaat naar uw verzekeringsmaatschappij. De meeste maatschappijen geven een premiekorting op uw inboedelverzekering. Daarnaast is het een meerwaarde van de woning, omdat het certificaat op de woningmarkt steeds meer gevraagd wordt.

Back To Top