Skip to content

Referenties van klanten

Zeer aan te bevelen! Een echte vakman, servicegericht, vriendelijk en neemt alle tijd voor vragen. 5 sterren dik verdiend!

Het driepuntsslot van onze achterdeur ging ’s ochtends stuk. Zo wilden we natuurlijk niet de nacht in. Via de consumentenbond en de website van de politie kwam ik uit bij Tegen Inbraak. Na een telefoontje kon nog die middag het euvel hersteld worden. Bovendien kreeg ik nog wat tips om de rest van het huis beter te beveiligen. En de kosten vielen mee. Prima dienstverlening voor een goede prijs!

We konden ons huis niet in, doordat het slot kapot was. Na een telefoontje stond Stefan van het bedrijf Tegen Inbraak binnen korte tijd voor de deur. Hij heeft ons op een zeer vriendelijke en deskundige manier heel goed geholpen, zodat we ons huis weer in konden. En hij heeft ook nog ons slot vervangen. We kunnen hem bij iedereen aanraden. Zeer betrouwbaar en deskundig.

Aangekomen bij onze winkel bleek de deur niet open te gaan omdat ons penslot doldraaide, Tegen Inbraak Inbraakbeveiliging gebeld en zeer vriendelijk te woord gestaan, omdat Stefan nog met een klus bezig was moesten we wel even wachten totdat hij ons kon helpen. Toen hij eenmaal verscheen was de deur snel geopend en heeft hij het slot vervangen. Dit alles ook nog eens tegen een zeer redelijke prijs dus mensen zoek je een vriendelijke, professionele en betrouwbare slotenmaker bel dan Tegen Inbraak in Naaldwijk!

Contact gezocht met Tegen Inbraak, terwijl hij op vakantie was reageerde hij op mijn bericht en kwam de eerste werkdag na zijn vakantie langs om te zien of het probleem snel op te lossen was. Naar bleek was het tandwiel van de handel gebroken en heeft hij veel moeite gedaan om een vervangend onderdeel te bestellen, afspraak gemaakt en binnen een week was alles gerepareerd. Uitstekende dienstverlening en goede communicatie en dat terwijl hij ontzettend druk is. Stefan is ook als persoon erg aardig en geeft ook tips over onderhoud dat je zelf kunt doen.

In mijn ogen meer dan vijf sterren!

Helaas was er bij ons ingebroken maar Stefan maakte tussen zijn klussen door tijd voor ons vrij om ons te helpen. Paar dagen later was alles vakkundig door hem gerepareerd en konden wij weer met een gerust hart slapen. Ontzettend blij met de gedane klus. Bedankt Stefan.

Wat is er nu fijner dan een serieuze top vakman die zijn afspraken na komt?! Dit is voor ons de rede geweest om Stefan van de firma Tegen Inbraak in te schakelen om bij ons thuis de voordeur en achterdeur te vervangen.

Als ik een aantal kernwoorden zou moeten noemen voor ” Tegen Inbraak”.
– Vakmanschap (uitgevoerd met de benodigde certificaten)
– Transparantie
– Afspraak is afspraak
– De dosis humor die Stefan met zich mee brengt.

Alphons en Jeanina

Na inbraakschade aan mijn woning heb ik een erkend PKVW bedrijf gezocht en kwam al snel terecht bij Tegeninbraak. Je wilt er tenslotte niet nog eens mee geconfronteerd worden.

De kunde en netheid waarmee Stefan werkt is niet alleen door mij maar ook door de schilders erkend de week nadat hij klaar was: “Wat een goede lui hebben de schade gerepareerd” dit zien we niet vaak was het positieve commentaar. Stefan werkt netjes, kundig en laat alles perfect en schoon achter. Nadat de schilders geweest zijn zie je van de inbraak niets meer en dankzij het advies van Stefan wordt een volgende keer ontmoedigd door perfect hang en sluitwerk. Prijs kwaliteit verhouding 10+! Nogmaals dank!

Uitstekende service! Het kapotte slot werd niet direct vervangen maar kon worden gerepareerd en zelfs op het verzoek voor betere beveiliging van het slot werd direct actie ondernomen.

Contact gegevens van het bedrijf via Google gezocht. Na bellen moesten we een bericht sturen met onze adres. Na een poosje wachten bericht ontvangen via Whatsapp dat de monteur onderweg was.

Binnen uurtje was alles netjes gemaakt op een vriendelijke en professionele manier. Per abuis sleutels thuis opgesloten en konden we geen kant op.

Ik raad deze slotenmaker aan perfecte werkzaamheden eerlijk betrouwbaar en goed heel erg bedankt voor de goede service.

Stefan heeft een nieuwe voordeur bij ons geplaatst, met gelijksluitende sloten SKG**. Tevens op de achterdeur en schuurdeur dezelfde sloten. Alles te openen met dezelfde sleutel; erg makkelijk! Na een rondgang door de woning gaf Stefan het advies de sluiting van ramen op de begane grond te vervangen voor sterkere grendels met slotjes. Alles is keurig netjes gedaan, betrouwbaar, geen rommel en voor een schappelijke prijs. Een aanrader die Stefan.

Back To Top